2011. 04. 19.

A koraszülöttség megélt hatása az életre


2. eset – a történetleírást Angyalok születéskor című írásban olvashatod.
A résztvevő élményei:
A legfontosabbnak azt tartom, hogy most kiderült a koraszülöttségem. Ez megmutatja, hogy a sietés már akkor elkezdődött.

De hát mi is a sietés lényege? Miért rossz ez saját magunknak és másoknak is?

A történet a teremtéssel egyidős. Krizantén tanításából tudjuk, hogy az Első Teremtett Szellemek bukásában az egyik összetevő épp a sietés volt.

Amikor a Teremtő által biztosított szeretet- és hatóenergiával már sikeresen teremtették saját elképzelésük szerint az újabb lét-tereket, teremtményeket....kíváncsiak lettek azokra, a szépségüket csodálták....versengeni kezdtek, hogy ki tud szebbet és gyorsabban teremteni.....Ez lett az első bukás elindítója.

A második teremtés során a Teremtő az Ember Szellemeket bízta meg azzal, hogy a kozmikus porból hozzák létre a Föld bolygót, és annak létterét, amelyen a fizikai élet feltételei megvalósulhatnak.
Krizantén tanításából tudjuk, hogy Lucifer így rontotta meg őket: Siessetek, ne várjátok meg, hogy a Teremtő jóváhagyja azt, amit ti eddig teremtettetek, hiszen már ti is nagy teremtő szellemek vagytok....és elhitték....és elbuktak....ez volt a második bukás.
Aki kíváncsi a részletekre megtalálhatja a Kriznatén tanításokban, vagy az előadások anyagában.
A sietés....egy életforma.
Képesek vagyunk egy egész életet átrohanni, és még csak észre se vesszük sokáig, hogy a többiek lemaradnak mellőlünk...
Azt sem vesszük észre, hogy a nagy rohanásban minden egy kicsit félre sikerül....nem olyan, mind a kellő körültekintéssel elvégzett dolog...
És nem marad időnk magunkra...mindig csak a feladat készül el, és a saját életünkkel való törődés egyre hátrább szorul....
Én így rohantam végig az életem....csak most, amikor már megértettem a sietés hátrányait,...csak most sikerült lelassítanom...
És egy új világ tárult ki előttem.
Ez olyan, mind amikor az autóból kiszállunk,..... és a további utat biciklin tesszük meg....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése