2011. 04. 30.

Megnyújtott-hosszabbított csontok8.
Spirituális életem története korán, 1996 őszén, nem egészen 16 éves koromban kezdődött. Előtte nem foglalkoztam ilyen témákkal, inkább regényeket olvastam.
Serdülőkori sajátosság az, hogy az ifjú lába nem egy időben, egyszerre növekszik, hanem egyszer a bal, majd a jobb. Pechemre pont akkor jártam ortopéd orvosnál, amikor nem volt egyforma a kettő hossza. Így sarokemelést javasolt az orvos. Édesapám nagyon nem örült a hírnek. Így tanakodott mit lehetne tenni ilyen esetben. Abban az időben járt Pécsett egy akkoriban igen híres gyógyító-látó. Apám egész életében távol tartotta magát az efféle témáktól, de az ortopédcipőtől való megóvás miatt elvitt egy csoportos gyógyításra. A gyógyító azt javasolta látogassam meg őt lakhelyén, és maradjak ott legalább egy hetet, mert a csontok megnyújtásához több alkalom szükséges.
Így is történt. Egyedül (valamilyen ismerős ismerősével) elutaztam a Börzsönybe. Nagyon élveztem, az iskolakezdés helyett máshol lehettem. Az egy hét folyamán napi több kezelésen is részt vettem. A kezelés annyiból állt csak, hogy picit fel kellet emelni a lábamat, a gyógyító rám koncentrált, és anélkül, hogy megmozdítottam volna, az a földre csapódott. Az energiák hatására szinte egyik napról a másikra mindenfélét látni kezdtem. De erről bővebben később írok.

Pécsre hazatérve visszamentünk az orvoshoz, aki lemérte a lábam hosszát, mondta, hogy mindkettő egyforma hosszú, de ez magától is kiegyenlítődött volna, hisz serdülőkorban az ilyesmi könnyen megesik…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése