2011. 05. 20.

Ahogyan a lélek irányítja az életem8/2.
15 és 18 éves korom között

Egy darabig érdekesnek tűnt az auralátás, de lassan lecsengett. Nem foglalkoztam vele. Környezetemet nem igazán érdekelte ez. Arra viszont kiváló volt, hogy lökést adjon, és mindenféle ezoterikus könyveket kezdtem ezen élmények után olvasni.
Ahogy a fél ország vagy a reikin vagy az agykontrollon kezdte spirituális pályafutását, engem az utóbbira írattak be tanulást elősegítés céljából. Egy darabig használtam, majd az inga hozott lázba. 16-17 éves koromban a kérdéseim főként a fiúkról szóltak, illetve az iskolai feleletek, dolgozatok tételeiről.
Édesanyámmal megszerettük a jógát, heti több alkalommal is végeztük, és így megismerkedtünk hasonló beállítottságú fiatalokkal, illetve idősebb emberekkel.
Majd a következő fordulópont az életemben az iskolaváltással köszöntött be. 1999. szeptemberétől új gimnáziumba kezdtem tanulni, ahol az első nap hozzám csapódott egy srác, akit vonzották a spirituális tanok. Nagy lelkesen mesélt a TM-ről (aminek hatására el is végeztem) majd pedig egy pécsi gyógyító hölgyről, akihez a szülei heti rendszerességgel jártak csütörtökönként. Addigra már az én szüleim is fogékonyak lettek. Így hamar csatlakoztunk ehhez a csütörtöki összejövetelhez. Kiderült, hogy ide jár a fél város, sokakat ismertünk, és ez nyugodtsággal töltötte el szüleimet. A gyógyító hölgy egyik vendége és annak lánya diagnosztizált, akik akkoriban kezdtek el ott látni. Az én családomnak is megtetszett az összejövetel, csak az volt a baj, hogy alig fértünk el, olyan sokan lettünk hirtelen. Így alkalmanként meghívtunk mindenkit magunkhoz is.
Folytatás köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése