2011. 05. 21.

Angyal kommunikációm

8/4.Ahogy az előző bejegyzésben /a pécsi spirituális csoport kialakulása/ írtam, 1999. június 13.-án az első meditációk egyikén megpillantottam az őrangyalomat. Sok fajta meditáció létezik. Ez direkt azt célozza meg, hogy a kezdő a lelkét, vagy az őrangyalát meglássa a tisztáson, és kapcsolatba lépjen vele.

Kapcsolatba lépni vele nem jelenti azt, hogy egyik pillanatról a másikra rögtön tisztán lát az illető.
12 év távlatában még sosem találkoztam máshol azzal a kifejezéssel, hogy testjelzés. Lehet, hogy azért nem, mert ezt a csoportunk találta ki. Mindenesetre ez egy kiváló technika az Égiek számára a kapcsolatfelvételre az emberekkel. Miért is jó ez?

Lelkünk célja, hogy maximális mértékben tudjon vezetni bennünket. Erre a legtisztább mód, hogy szóba állunk vele, és megkérdezzük tőle, ő hogyan szeretné, hogy éljünk. Ha tudunk beszélni a lelkünkkel, megtudhatjuk mi célt szolgál jelenlegi életünk, honnan jöttünk, hova tartunk. Kérdéseinkre választ kapunk, és egy idő után már alig marad kérdőjel az életünkben. Csak bizonyos esetekben, vagy csak visszaigazolás gyanánt kell majd más látóhoz folyamodnunk.

Mi a testjelzés?
Lehet ujjfogás. Olyan érzés, mintha valaki megszorítaná az ujjunkat, lábunkat, fejünket, fülünket stb. Lehet bajusz vagy szemöldökrángatás, fejtekergetés, simogató érzés pl. jobb-bal vállon, erős energia érzet a koronacsakrán stb. Az összesben az a lényeg, hogy a jelzéseket nem mi, hanem az Égiek keltik.

Angyal kommunikáció
Az őrangyal megszorította a balkezemet. Hogyan történt mindez? A meditációban úgy szól a szöveg, hogy az angyalod veled szemben áll. Ettől kezdve rád van bízva. Csak zene szól. Ebben a csöndben kértem meg az angyalomat némán magamban, hogy mutasson nekem egy igen jelzést. Vártam egy darabig, és igen, sikerült. Megszorította a balkezemet. Vártam egy darabig, majd megkértem, mutasson egy nem jelzést, ekkor a jobb kezem zsibbadt. Olyan mintha valaki megfogta volna. Ha pedig mind a kettő zsibbadt, az volt az is.

Miután haza mentek a vendégek, este az ágyban az volt az első, hogy kipróbáltam ezt az új kommunikációt.
Az első kérdéseim szintén a fiúkról, az iskolai jegyeimről szóltak, no meg angyalomat elkereszteltem Angienek, és megkérdeztem, van-e ellene kifogása. Nem volt. Már régebbről vezettem naplót. Külön spirituálist is, mert addigra volt vagy hat másmilyen. Erről az estéről találtam egy bejegyzést:

§ Négyes lett az irodalom vizsgám? Válasza: igen volt.
Tényleg az lett.

Folytatás köv.
Kép forrása: internet

Az Őrangyal kommunikációt évek óta tanítom, rengeteg ember elsajátította már ezt a technikát. Sokat kell hozzá gyakorolni az igaz, így az angyallal való kapcsolat egyre erősebb lesz. Ha Te is szeretnél kommunikálni angyaloddal, jelentkezz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése