2011. 05. 14.

Gyermekáldás a lélek kérésére

10. eset
2004. augusztusában keresett meg egy barátnőm leendő gyermekének a lelke, hogy édesanyjának szóljak, most jönne. Akkoriban még nem foglalkoztam olyan behatóan a leszületésre várókkal, a gyermekáldással stb., mert még nem szültem.
Ez volt azon esetek egyike, amikor nem a kétségbeesett szülő érkezett hozzám, mikor lesz babája, hanem a baba jött, mikor születhet már meg a földre.
A barátnőmnek már volt egy fia, így feltételeztem, hogy nem lesz ellenére a dolog. Mivel a baba lelke sürgetett, kaptam magam és felkerestem őt. Az anya nagyon örült a hírnek, mesélte, hogy több gyermeket tervezett, de a körülményei nem nagyon rózsásak. Viszont, ha ez a kis lélek annyira meg szeretne születni, akkor bizonyára majd minden jól alakul.

Egy alkalommal épp vonaton ültem, amikor az újságból felpillantva láttam, a barátnőm férje közelít felém elszántan és feldúlva. Majdhogynem a grabancomnál ragadott meg, és vont kérdőre. Miért szóltam a feleségének a babáról?!
Én csak egy gyermek kérését továbbítottam… világra ők hozták…
A baba a fenti dátumhoz képest 15 hónap múlva született otthon. Lány lett, bátyja nagy szeretettel halmozta el. A barátnőm nem sokkal később elvált. De ez már más történet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése