2011. 05. 01.

Kezdetek - Fényes csík


8/1.


Spirituális életem története korán, 1995 őszén, nem egészen 15 éves koromban kezdődött. Előtte nem foglalkoztam ilyen témákkal, inkább regényeket olvastam. Egyszer – kétszer álmodtam ufóval, különböző méretű és alakúval.
Egészségügyi okok miatt egy hetet töltöttem egy akkor (most nem tudom mennyire az) híres gyógyítónál. Az ide vonatkozó részt a Gyógyulás fül alatt olvashatod, a Megnyújtott-hosszabbított csontok című írásban.
Börzsönyben az energiák hatására szinte egyik napról a másikra mindenfélét kezdtem látni. Ez azért is volt számomra olyannyira érdekes, mert előtte csak vágytam rá, de az álmokon kívül nem történt semmi. Szerencsére az ottani látók, gyógyítók nem hagytak magamra tudatlanságomban, mindent részletesen elmagyaráztak. Ekkor tudtam meg, hogy az a fényes csík az emberek körül, amit a gyógyítás során észleltem, az az energiavonal. A színek pedig az energia test, az aura.
Ahogy haza értem kikölcsönöztem a könyvtárból egy aurás könyvet, s elolvastam. Az ilyen témákra fogékony osztálytársaimnak elújságoltam a nagy hírt. Színeket látok anélkül, hogy bármit is kellene tennem érte.
Folytatás köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése