2011. 05. 18.

Meg nem fogant


14. eset
2004
Egy alkalommal, éppen vendégségben voltunk a barátnőmnél, amikor megkeresett mindannyiunkat (barátnőmet, férjemet és engem) leendő negyedik gyermekének lelke. Mivel a barátnőmnek már három nagy fia született, éppen ezért a leendő baba lány szeretne lenni, el is keresztelte magát Flórának. Legközelebb szólítsuk így. Szinte minden közös találkozón Flóra köztünk volt. Tervezgetett, álmodozott, milyen lesz, ha megszületik. Halakjegyű szeretett volna lenni 2007-ben. Minden alkalommal szeretetét nyilvánította ki leendő anyukája felé. A lélek elmesélte, hogy mennyire sokat tesz azért, hogy megszülethessen. A gond az volt, hogy azt az apukát, akit kinézett magának, még be kellett cserkésznie. Tehát benne volt a pakliban, hogy ha nem sikerül, még sem születhet meg…
A leendő anyuka éppen válás után volt, változtatott az életén, kidobta az ablakon az önkorlátozó hiedelmeit, fejlesztette magát, kibontakozott igazi élete, mert megtalálta élete igazi célját és feladatát. Ígéretet tett a baba lelkének, hogy ha talál hozzá megfelelő apát, akkor szívesen fogadja, de csak a 40.-ik születésnapjáig.
Lassan közeledett a kitűzött időpont, de az apa nem volt sehol. Akit a lélek kinézett „magának”, több forrásból megerősítették, hogy igen ő jó volna mind apának, mind társnak. Éreztek is vonzalmat egymás iránt a leendő szülők. De a férfi nem vállalta fel a vágyait, nem akart változtatni jól megszokott életén.

Így Flóra már bizonyára megszületett valahol máshol, vagy megvárja, amíg a fiúk, akik majdnem a testvérei lettek, szülő sorba lépnek, és megérkezik az anyához gyermek helyett unokaként…

A hölgy már rég elmúlt 40, szerencsésnek vallja magát, hogy annak idején mert változtatni az életén, s most boldog a párkapcsolatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése