2011. 05. 20.

A pécsi spirituális csoport kialakulása
8/3.
A látó ember mindenkit vonz. Rögtön az jut róla eszünkbe, vajon mit láthat. Ha rám néz, minden gondolatomat látja, mit tud meg rólam egy szemvillanás alatt? Engem is rendkívül vonzottak a hozzánk érkező látók. Egy csomó kérdésem volt magammal, a diákságommal, a jövőmmel kapcsolatban. Így sok mindent tudtam meg akkoriban, melyeket, ha visszaolvasok a jövőben, beigazolódni látszanak.
Egyre többször tartottunk házunkban a találkozásokat, míg egyszer csak egyik hozzánk járó ismerősünk mesélte, hogy járja az országot egy férfi, aki látókat keres. Többek, köztük a látó és édesanyám is elmentek erre a találkára. Nagyon érdekes, sokak életét teljesen átalakító esemény történt. Az országot járó férfinak az volt a feladata, hogy Égi nagy szellemi lényeket, úgy nevezett bölcseket kötött össze a látókkal. Minden égi bölcs maga választotta a nevét, hogyan szólítsák őt ezen túl és azt is, hogy kivel dolgozik a jövőben együtt. A pécsi látót Krizantén nevű bölcs választotta.
Látónk ettől kezdve már nem az őrangyalával kommunikált, hanem a bölccsel.
A családunk életében is nagy változás történt. A bölcsek azért érkeztek, hogy sok-sok spirituális, önfejlesztő csoportot alakítsanak ki országszerte. Mivel a résztvevők közül nekünk volt a legnagyobb és a legtöbb embert befogadó előterünk, így ezentúl nálunk tartottuk az összejöveteleket. Ettől kezdve már nem csak a gyógyítóhoz járók, hanem a saját, erre a témákra nyitott ismerőseinket is megvendégeltük heti egyszer. Volt, hogy fürtben lógtak az emberek a kanapén, ágyon, erre a célra behozott szivacsokon.
1999. május 24. Ez az a pont, ahol elkezdődött az új életem. A látón keresztül Krizantén üzeneteket diktált. Bekapcsolódtam én is a meditációba, az üzenetek meghallgatásába. Részben lakó, részben érdeklődő voltam. Nagyon tetszettek az összejövetelek, mindegyiket nagy izgalommal vártam. Egy hónap elteltével pedig a meditációban megláttam az őrangyalomat, és felvettem vele a kapcsolatot….
Folytatás köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése