2011. 06. 02.

Baba az aurában
16.
2004. május
Csak nagyon ritkán látok szabad szemmel aurát, mert nem foglalkozom (még) vele. Egyszer a főiskolán fordult velem elő, hogy a tanórán ülve rózsaszínben pompázott tanáruram aurája. Leesett az állam, úgy meglepődtem. Egyrészt azért, mert régen láttam szabad szemmel energiamezőt, másrészt a színe miatt. A rózsaszín – ezüst csillámlást várandósoknál láttam idáig. Összeszedtem minden bátorságomat, és óra után a tanár után mentem, és rákérdeztem: „Gyermeke fog születni?”.
Láthatólag most neki esett le az álla. Honnan tudom?!? Elmeséltem neki élményemet. Kérdésemre elmondta, hogy van két nagyobb gyermeke, s most a harmadik „csak úgy jött”. De ha már így észrevettem, igazán megkérdezhetném mi járatban van itt, miért pont hozzájuk születik. Szeretettel várják!
A babáról megtudtam, hogy indigó aurája lesz. Azért születik ebbe a családba, hogy megtanulja az emberekkel való bánásmódot, a szeretet kifejezését, az empátiát stb. ugyanis mind két szülője segítő foglalkozású. Előreláthatólag nagyon akaratos lesz. Eléri a célját, ha akarják a szülők, ha nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése