2011. 06. 09.

Hogyan múlik el a túlsavasodás?

Középkorú asszony vagyok Pellérdről. Gyermekkorom óta problémám volt a gyomrommal.
Szüleim a maguk módján nagyon szerettek, a helyzetükhöz mérten megadtak mindent. 15 évesen álltam munkába, lett egy kés pénzem, önállóvá váltam, fizettem az albérletet. Később lehetőségem nyílt a tanulásra, és egy új munkakör betöltésére egy élelmiszer-laborba, lelkemnek nagyon tetsző tevékenység volt. Felelősségteljes munka: vizsgáltam, hogy a gyártó betartja-e a hatósági előírásokat. Az egóm állandóan aggódott, hogy mikor jönnek az ellenőrök a hivatalokból. Hajtás ment, az étkezést elhanyagoltam, keveset ittam. Elkezdődött a szervezetem elsavasodása, ami sok évvel később a következő munkahelyi problémák miatt fokozódott. A kereskedelem szépsége „káromra” vált. Alkalmazottként mindent el kellett fogadnom, ahogy a főnök elrendelte. A vásárlók között is voltak olyanok, akik a nehéz esetek közé tartoztak. Én csak mosolyogtam, és megállás nélkül dolgoztam. Érett fejjel, ma már másképpen állnék a dolgokhoz, nem mérgelődnék.
A pécsi spirituális csoportban segítettek, hogy problémáimat megoldjam. Feltárult előttem a kép, a betegségnek megelőzően, mindig megoldatlan lelki oka van.
Tehát attól félve, hogy elveszítem a munkahelyemet, nem mertem megmondani a véleményemet annak idején. Ennek hatására felgyülemlett a harag és indulat, átcsapott teljes jajkiáltásba. Túlsúlyos lett a szervezetem, lassult a keringés. Megértettem a tünetek üzenetét. Változtattam a táplálkozási, mozgási szokásaimon, több folyadékot fogyasztok. Korom előrehaladtával is megtaláltam életem értelmét.
Megtudtam, hogy mindkét munkahelyem hálóterves volt, választott út a tapasztalatok megéléséhez. Megismertem az energiagyógyítás szépségét, a múlt elengedését, azt hogy mennyire fontos a szeretetegyensúly a családban és más közösségben. Továbbá megtanultam kimondani fájdalmainkat, megtalálni a közös nevezőt minden körülmény között.
Jókat beszélgetek, örömmel hallgatom meg mások gondjait, mindig tudok egy-két jó tanácsot adni például arról, hogyan rendeződött a túlsavasodás rövid idő alatt, a saját megtapasztalásom tükrében.
Köszönöm Önöknek a segítséget és lehetőséget.

A túlsavasodás lelki okairól, és jelentéséről olvashatsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése