2011. 06. 26.

Megszűnt a rendszeres fejfájás

30 éves aktív életet élő hölgy vagyok. Szeretek minden rendezendő dolgomat azonnal elvégezni. Mindennek a helyére kell kerülni, utálom a káoszt. Fejfájásomnak szervi okát nem találták az orvosok. Azt mondta a doktor: asszonyom nem tudom, miért fáj az ön feje állandóan, hisz nem alkoholizál, nem kávézik és nem dohányzik. Van férje, van munkája, akkor mi lehet a baja?
Igen köszönöm én is ezt szeretném megtudni. Na, szedje csak a gyógyszert, aztán jöjjön vissza kontrollra. Nekem ez valahogy nem tetszett. Egy ismerősöm elhívott gyógyításra.
Hát ez egy csoda, enyhült a fájdalom, és felkínálták a csoportban, hogy ingyen segítenek kideríteni, mi lehet az igazi oka a tünetemnek. Egyszer csak valami lágy simogató szeretetet éreztem a vállaimnál, majd később mintha koronát raktak volna a fejemre. Enyhe nyomás, majd erősítették az érzetet. Nyugodt és békés voltam. Akkor megszólalt a csoportvezető: a legközelebbi alkalomra hozzak füzetet, hogy feltudjam jegyzetelni kik szeretnék felvenni velem a kapcsolatot: Őrangyal, lélek-szellem stb. Ó köszönöm, ezek égi jelzések, amik a fejfájást létrehozták, hogy végre figyeljek jobban, segíteni szeretnék életutamat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése