2011. 07. 30.

Energia hiány
2011. március 24.
26. eset
Egy hölgy keresett meg minket, aki védőnő. Praxisa alatt a szülők gondatlansága miatt meghalt egy 3 hetes csecsemő, évekkel ezelőtt. A védőnőt akkor tanúként hallgatták ki. Az ügy lezárult, a családban született másik baba. De a hölgy azóta sem tud megnyugodni. Úgy érzi a baba azóta is itt van körülötte, és van, amikor csak arra az elmúlt eseményre tud gondolni. Ilyenkor szomorú lesz, és lehangolt. Úgy érzi, mintha kicsúszna lába alól a talaj, és elfogy az energiája. Már szenved ettől. A segítségünket kérte, annak ellenére, hogy nem fogalmazta meg, hogy ez a fáradság a baba lelke miatt van.
Találkozásunk során megtudtuk, hogy a baba lelke tényleg földhöz ragadt lélek lett. De nem a védőnőnél ragadt meg, hanem a szülőknél. Viszont, amikor a hölgy rágondol, akkor rögtön nála terem, leszívja az energiáját, rátelepszik az össze csakrájára, és arra ösztönzi, hogy gondolja át újra és újra az eseményeket. A lélek két laki. A volt szüleitől és a védőnőtől is viszi az energiát.
Javaslat:
Csodálatos energiakörrel az eset feloldása. Megbocsátás magának, a szülőknek, hogy gondatlanok voltak. Bocsánatkérés a babától, hogy nem tudott jobban segíteni neki. Majd a lélek útjára bocsátása, haza segítése következik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése