2011. 07. 24.

Spirituális tanács a gyermekekről

32. eset
2011.7.23.

Ezt a levelet kaptam a Spirituális Anya oldalra:
Kedves Spirituális Anya!
Csatoltam mind a két gyermekemről fotót, az oldaladon olvastam, hogy meg tudod mondani milyen az aurájuk és miért. Ha lehet, szeretném tudni. :-) Köszönöm!

Ezek a válaszok érkeztek:
A Hölgy nagyobbik fia nagyon befogadó, lágyabb, mint a többi kissrác, szeretetteljes.
Amikor eljön az iskolák kiválasztása, érdemes lesz azt figyelembe venni, hogy életfeladata az emberekhez köti. Még ha pl. informatikával is foglalkozna, akkor se eldugott helyen, emberektől távol végezze azt egymagában, (lásd rendszergazda) hanem mindenképpen vagy csapatban dolgozzon, vagy ügyfelekkel.

Azért választotta a kristály aurát, mert a családon belül nem teljesen demokratikusak, egyenrangúak a viszonyok. Tudásával ezen szeretne a szülők, nagyszülők felé változtatni.

A kisebbik fiú hagyományos aurás. Az ő feladatát is az emberekkel való közös munka képezi. Kisebb testvérként jól fel tudja használni azt az utat, amit bátyja kitaposott neki. Nála már nem olyan aggódósak a szülei. Életek óta cipelt problémája a dolgok kihasználása ez érthető pozitív, és negatív értelemben is. Mikor hogy. Ebben az életben rengeteg kihasználós szituációban fogja magát találni azért, hogy minden egyes alkalommal lehetősége lehessen így vagy úgy dönteni.
Elsősorban édesapjának szeretne segíteni, szeretetével szeretné levenni a lábáról. Ha ez sikerül neki, a lélek szempontjából már ezért érdemes volt megszületnie.

Az Édesanya így foglalta össze a velem való beszélgetését:
Egyik böngészgetésem alkalmával véletlenül találtam erre az oldalra. Olvastam, hogy Veronika meg tudja mondani milyen az auránk, és mivel már amúgy is kíváncsi voltam rá, írtam neki. A gyermekeim aurája érdekelt igazán.
A válasz nagyon meglepő volt, de nem azért, mert új dolgokat tudtam meg, hanem azért, mert egy olyan emberrel beszéltem, akit még soha nem láttam, és mégis mintha ismerne minket.
A nagyobbik kisfiamnak kristályaurája van, és ráillik, amiket olvastam a kristálygyerekről. Nagy szemei vannak, nagyon kedves, aranyos, érzékeny, megbocsátó, bölcs gyerek. Derűs és kiegyensúlyozott, nagyon nyugodt, és könnyen kezelhető. A kommunikációval vannak kis gondjaink. A kedvenc köve az ametiszt.

A másik kisfiamnak nincs különleges aurája, de az életfeladata az, hogy az édesapját megváltoztassa. Ez máris sikerült neki. Már többször beszélgettünk erről a férjemmel. Az ő szavaival élve: sokat tanult tőle.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése