2011. 08. 26.

A testjelzés begyakorlása8/5.

1999. június 13-tól kezdve – amióta sikerült igen-nemes testjelzéssel felvenni a kapcsolatot az őrangyallal – minden nap többször is gyakoroltam. Rengeteg kérdésem volt, melyeket egyenként feltettem, és türelmesen kivártam a választ. Naplómba minden kérdést, és választ feljegyeztem. Ez nagyon hasznos ötletnek tűnt, ugyanis a kurta igen vagy nem választ a későbbiekben kiegészíthettem teljes mondatokkal.
Hogyan történt mindez? Csak nyugodt körülmények között, pl. egyedül a szobámban ülve ültem neki. Minden alkalommal az első kérdés előtt kértem egy igen majd egy nem jelzést, hogy biztos legyek benne, hogy ugyanaz-e maradt a jelzés, meg, hogy most épp ráérnek velem beszélgetni az Égiek. Meg, hogy tudjam, ha esetleg nem érkezik válasz, akkor nem azért, mert épp nincs az őrangyal a vonalban, hanem mert valami oknál fogva nem akar válaszolni. Amennyiben ha előtte mind két tenyerem zsibbadt, csak a bal helyett, addig vártam, és nem tettem fel kérdést, hogy ne érkezzen hamis válasz.
Hogy milyen kérdéseim voltak? Az akkoriban számomra fontos személyekről kérdezgettem az őrangyalt. Például:
- Az osztályfőnökömmel volt már előző életem?
- Igen.
- Magyarországon?
- Nem.
- Európában?
- Nem.
- Amerikában?
- Nem.
- Ázsiában?
- Igen.
És így szép lassan eljutottam Tibetig. Szerencsére nem kellett olyan sok kérdést feltenni. Amikor kérdezgettem, és ráállt az agyam a módszerre, attól kezdve már a helyes kérdés is eszembe jutott. Ezt hívják belső hallásnak. Egy idő után (a fenti példánál maradva) elsőre az jutott eszembe, hogy Tibetben éltünk együtt…

Azokról kérdezgettem, akik körülöttem éltek. A családról, az osztálytársakról, a barátokról, a tanárokról. Legalább 1000 kérdésem biztos volt. Kérdéseim közt az is szerepelt, hogy nekem van az illető felé karmikus adósságom, vagy neki felém. Milyen minőségű kapcsolatban éltünk egymással? Testvéri, szülői, azaz apám, anyám volt-e, netán ő volt az én gyermekem, vagy esetleg párkapcsolatban éltünk? Készítettem egy táblázatot, melyben felsoroltam:
Adósságom vagy feladatom van felé, adóssága, feladata van neki felém. Felsoroltam, és a megfelelő oszlopba írtam a neveket (72 db-ot számoltam), és melléjük egy üres kört rajzoltam, amibe a lekérdezés után a kapcsolat minőségének a jelét rajzoltam bele.
Szerencsére pont jött a nyári szünet, így sokat gyakorolhattam. Az angyallal való kommunikáció feltöltött, örömet nyújtott. Még, akkor is, ha nem kaptam mindig olyan választ, mint, amit reméltem. Például:
- Megmondod, milyen irodalom tételt húzok?
- Nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése