2011. 09. 30.

Önszeretet fontossága


24. eset

2011. tavasz

50 év fölötti mozgássérült hölgy kérte a Szent György kereszt lefektetését a lakásában. Természetében kicsit szófukar, de amit mond, az mindig találó és tömör. Első látásra „ki se néznéd” belőle. Gyermekkorában fejlődésében egy idő után lelassult, legalább is ő így érezte. Egyedül él. A Szent György kereszt lerakásánál – meglepetésemre egy „szeretet tündér” – volt a lakásban.

A hölgy elfogadta a jelenlétét, és azt is, hogy szellemi, fizikai síkon nagyobb odaadással, átéléssel kell szeretnie önmagát. Mi tudjuk, hogy ennek számtalan szellemi és fizikai megvalósulása lehetséges.

Alig két hónap telt el a projekt elindításától, és meg volt az eredmény. A szív csakrát és a szakrális csakrát terhelő begubózott lelkek szinte „maguktól” távoztak el a fizikai testtől. A tündér sikeresen teljesítette a feladatát. Az induláskor meglévő „spirituális szeretet” szintjéhez felzárkózott, harmonikus egységbe került az önszeretet és a test szeretete. A test ugyanis a lélek temploma. Ha a templomot nem szeretem, a lélek rosszul érzi magát benne!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése