2011. 09. 30.

Indigó aurás középső testvér29. eset


2011. 03.04.


Egy anyuka keresett meg, a Spirituális Anya oldalra írt e-mailt, azzal a kérdéssel, vajon az ő gyermekei tündérek voltak-e vagy sem.


Nem csak ezt szoktam megnézni a gyermeknek, ha már kérdést tesznek fel nekem, hanem kicsit a jellemét, a céljait, hogy miért ebbe a családba született stb.


Az anyuka leírta miket mondtam neki.


Lássuk a középső testvért!


A középső fiú indigó, ennek minden jellemzőjét magán hordja. Fontos számára az igazságosság. Óvatosan kell rávezetni arra, mikor kinek van igaza. Nagyon sértődékeny. Korábban sok karakteres, férfias élete volt, ami a mostanira is áthat. Emiatt is választotta az indigó aurát. Keményfejű, sok gond adódhat abból, hogy nem az ő akarat érvényesül. Ezért is választotta a középső helyet a születési sorrendben, hogy ezt a konok magatartást, ezt a nem mindig én érvényesülhetek hozzáállást könnyebben ledolgozza. Türelmesnek kell lenni vele.


Mindig mindent megfigyel, elemez, megmagyaráz, miközben néz a nagy barna szemeivel. Valóban olyan a tekintete, mintha "tudna valamit".


Azt mondtad karmikus kapcsolat van közöttünk, kiemelt fontosságú előző életeink voltak egymással, emiatt nagyon ragaszkodik hozzám - nagyon sokat simogat, bújik, ölel. Ugyanakkor már most látszik rajta, hogy a saját útját járja. A fegyelmezés nála egészen másképp működik, mint pl. Kincsőnél. Kincsőre erélyesen rá kell szólni, Istvánkának azt kell mondanom, hogy szomorú leszek ha ezt vagy azt csinálja, vagy hogy fáj nekem, stb. Azt mondtad, hogy igyekezzek minél jobban kimutatni a szeretetemet felé, és ez valóban nagyon jó hatással van rá. Nyugodtabb, vidámabb.

Testvéreiről lvashatsz: Nővére, Legkisebb testvére

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése