2011. 09. 30.

Jó testvéri kapcsolat36. eset


2011. 03.04.


Egy anyuka keresett meg, a Spirituális Anya oldalra írt e-mailt, azzal a kérdéssel, vajon az ő gyermekei tündérek voltak-e vagy sem.


Nem csak ezt szoktam megnézni a gyermeknek, ha már kérdést tesznek fel nekem, hanem kicsit a jellemét, a céljait, hogy miért ebbe a családba született stb.


Az anyuka leírta miket mondtam neki.


Lássuk a legkisebbet!


Ő kristály aurás. Jelszava: Békesség!


Fontos, nehogy beleessen a „legkisebb gyermek” szindrómába. Ne lehessen mindent neki, csak mert ő a legkisebb. Uralni akarja a családot, mint Istvánka is, csak Szabinak a szeretetével való lehengerlés a módszere.


Szabika úgy emlékszem talán most negyedszer született a Földre, és Istvánkával egy helyről jöttek. Sok karmikus konfliktusok volt korábban, többször ütközhetnek az érdekek. Rivalizálás van közöttük, ami most az én irányomban mutatkozik meg. Céljuk, hogy ezt az egész múltbeli gáncsoló tapasztalatokat pozitívvá szeretnék mostani életükben alakítani. Azt szeretnék elérni, hogy nagy korukban is bízhatnak majd, s számíthatnak egymásra. Azt mondtad nagyobb korukban is rajtam fognak veszekedni, ez most is igaz. Főleg Szabi féltékeny, ha István az ölemben van, akkor jön oda és löki, cibálja, hogy tegyem le. Istvánka ilyet már nem csinál, de igyekszik a közelemben lenni, ha csak lehet :) Azt is mondtad, hogy Szabi sok mindenre rá fog csodálkozni, mivel nincs még sok földi tapasztalata - bár még nem beszél, de sokszor látom, hogy az udvaron áll, és nézi a többieket, vagy a cicákat, ahogy játszanak, stb. Valóban, mint "aki még nem látott ilyet", olyan. Fontos nála, hogy szerettessük meg vele a természetet.


Mindannyian nagyon igénylik a természet közeleségét, szeretik az állatokat, növényeket, a kertet. Kertes házban lakunk, van két cicánk és hörcsögeink, sokat foglalkoznak velük.


Testvéreiről olvashatsz: Nővére, Bátya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése