2011. 09. 30.

Tündéri lány


22. eset


2011. 03.04.


Egy anyuka keresett meg, a Spirituális Anya oldalra írt e-mailt, azzal a kérdéssel, vajon az ő gyermekei tündérek voltak-e vagy sem.


Nem csak ezt szoktam megnézni a gyermeknek, ha már kérdést tesznek fel nekem, hanem kicsit a jellemét, a céljait, hogy miért ebbe a családba született stb.


Az anyuka leírta miket mondtam neki.


Lássuk Kincsőt, a legnagyobb testvért!


„Kincsőről azt mondtad, hogy tündér volt, és segítő szándékkal érkezett közénk. A felnőttkori foglalkozása is ilyen irányú lenne - tanár, orvos, kozmetikus, vagy bármi, csak emberekkel foglalkozzon. Sok emberrel kell majd találkoznia, és foglalkoznia. Jelszava: Másokon való segítés! Tény, hogy nagyon nyitott mások, főleg a gyerekek felé. Minden kisgyereket azonnal szeret, megfogja a kezét, vezeti, igyekszik vigyázni rá. Mindenkihez jó akar lenni, és nekünk is nagyon meg akar felelni. Sokszor mondja, hogy ő jó akar lenni, ha valami miatt megszidjuk, akkor azt mondja nem a szidás miatt sír, hanem azért, mert "rossz" volt. Egyébként kristály aurás. A család csak tanulhat a szeretetteljességéből...


Embereknek segítő tündér volt. Azt mondtad, a nevét is ő választotta, mert igazán kincs akar lenni - ez is igaz rá.


Régen nem volt már testben, ezért lehet, hogy kicsit bátortalan a földi élettel kapcsolatban. Később pl. történelem órán előfordulhat, hogy úgy hallgatja majd az anyagot, mint, aki még sosem hallott volna róla, hiszen neki több száz év kimaradt az emberi létből.


És az is, hogy nem véletlenül született első gyerekünkként. Bátorságot, és figyelmet szeretett volna. Igényli a figyelmet, és nehezen viseli, ha valamiben nem ő az első. Arra kértél, tanuljak a születési sorrendről!”


Testvéreiről olvashatsz: Középső testvér, Legkisebb testvér


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése