2011. 10. 29.

Szent György kereszt templom mellett


38. eset

2010. nyara

Angliában járunk a „LEE” vonalak hazájában. A derék angol kereskedő visszahozta modern korunkba a föld arculatán megjelenő több 100-1000 kilométereken átívelő energiavonalak elismerését, – kutatását – ismeretét.

A ma emberének nem kell felfedeznie ugyanezt. „Már mindent feltaláltak előttünk”. Máriagyűdön járunk. A templomtól délre, talán 500 méter távolságra az új családi házban olyan család lakik, akik kérték, és örömmel fogadták a szent György kereszt lefektetését. A nagy szellem tanításából tudjuk, hogy a szent György kereszt „élőlény”. Forog, tehát mágneses, rezeg tehát elektromos és intelligens. Ahova lefektetik, és szeretettel bánnak vele, oda behozza az égi segítséget. Ez olyan, mintha a lakás egy kicsit templom is lenne.

Amikor sikeresen lefektettük a szent György keresztet, épp erre gondoltam. Azt mutatták az Égiek, hogy a gyűdi templomi hatalmas szent György kereszt egyik ága meghosszabbodott, és az új kis kereszt belecsatlakozott, mint a fa ágához a levél. S ekkor megértettem, hogy ez így természetes, mert az egész földgolyót az energiavonalak behálózzák, és becsatlakoznak oda, ahol az ember saját maga tesz érte, és az Isteni erőt behívja.

(Tapasztalatunk szerint kb. három hét alatt a szent György kereszt állandósul, a káros földsugárzást, a hartmannvonalakat, és a vízereket kitolja az épület falába, s rendszeresen, ütemesen végzi a földhöz ragadt lelkek megsegítését. De felszedte a sátorfáját azon a helyen, ahol a lakásban lévő anya és nagylánya rendszeresen veszekedett egymással).

Szeretnél magatokhoz is Szent György keresztet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése