2011. 12. 03.

Jó lesz majd a kapcsolatunk?35. eset

2010. július

Húszon éves fiú keresett meg azzal a kérdéssel, vajon a szíve választottja tényleg illik-e hozzá, mire figyeljenek a közös életükben.

Ez a válasz érkezett:

„A lánynak évezredes problémája az uralkodással van, most direkt vonzotta be leendő férjét, akivel abban állapodtak meg, hogy egymást segítve az úton tükröt tartanak egymásnak. Történetesen a fiú szeretné átsegíteni a lányt uralkodási vágyán. Tehát kapcsolatuk hálóterves. Mivel a fiú is rendkívül makacs, a lány felé érzett szeretetével szeretné barátnőjét rávenni arra, hogy letegye a kalap-nadrág viselését.

Hozzájuk több baba is várakozik leszületésre, és szeretnének minél hamarabb megszületni. De az első a lány 27 éves kora előtt érkezne.


Az akaratérvényesítésbe és a megosztásba törhet bele a bicskájuk. Ha hosszan tartó ideig nem hajlanak az egységre, akkor el is távolodhatnak egymástól.

Jó volna felkészülni a gyermekek érkezésére. Ugyanis ettől a lánynak nem tudatosan félelme is lehet. – Mi lesz, ha otthon kell maradnia, és kicsúszik a kezei közül az irányítás? Amennyiben 27 éves koruk előtt jön az első baba, akkor nagy valószínűséggel megnyerték életük nagy csatáját, és szép család válik belőlük.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése