2012. 02. 08.

Lelki hatás az életre


11. eset 2012.2.3.

Egy apuka mesélte el lányával a tapasztalatait az energiakörrel kapcsolatban.

„Amikor az 5 éves lányom beteg volt egy este lefekvés előtt az az érzésem támadt, hogy be fog pisilni. Ennek tényleg volt realitása, mert nagyon sokat ivott.

Ezen kívül nap közben feszült is voltam, egyszer rá is csaptam a fenekére, mert nagyon bosszantóan viselkedett (állandóan szöszölt, kurkászta a hajamat).

Miután lefektettem a gyerekeket, a másik szobában neki is láttam az energiakörnek. Meggyújtottam a gyertyát. Először is bocsánatot kértem, amiért rávertem a fenekére. Megkértem, hogy a testi kontaktusteremtésnek valami más módját találjon. Aztán eszembe jutott, hogy tavaly májusban bogaras lett a haja az óvodában, és nagyon sokat kellett a haját nézegetni, fésülni. Ami nyílván kellemetlen és megalázó volt a számára (végül le is kellett vágni a haját a nyáron). Nyílván ez az élmény beragadt nála, és ezért kurkássza az én hajamat egyfolytában. Ami persze, ahogyan a majmoknál is a testi kontaktusteremtés módja.

Ezért sajnálatomat fejeztem ki, hogy ez a dolog így történt, és elmondtam neki az energiakörön keresztül, hogy akkor nem volt más választásunk így kellett tenni a hajával.

A harmadik téma, ami eszembe jutott az az volt, hogy a lányka most küzd az oidipusz komplexussal. Este, amikor a mesefilmet néztük, a hableány és a herceg találkozásánál kipirult arccal forró puszikat lehelt a homlokomra. Ez elég kellemetlen és zavarba ejtő volt számomra. Így az energiakörön keresztül azt kívántam neki, hogy ezen az oidipusz komplexuson sikeresen essen át, és az a szeretetteljes figyelem, ami felém irányul, az forduljon kifelé, az óvódás fiúk felé. Aztán idővel felfelé, Isten felé. Én mindig az apukája leszek, és szeretni fogom.

Amint ezt a témát még be sem fejeztem, egyszer csak azt hallom, hogy a lányom nyöszörög, föl kel, kijön. Kérdezem tőle: - mi az, bepisiltél? Azt válaszolta: - nem, de nagyon kell pisilnem. Azzal szaladt is a fürdőszobába.„

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése